25 Nisan 2009 Cumartesi

Fimo düğme...

Kapladığım başparelerden artan fimolar ile düğmeler yapmıştım, fotoğrafını çekip eklemek bugüne kısmetmiş:) veee salı gününden beri beklediğim paketler nihayet geldi.. fimo effectleri ilk defa deneyeceğim, inşallah güzel şeyler çıkar ortaya;)
en sondaki moru yanlışlıkla açık arttırmaya girip aldım:)

20 yorum:

Archilemi dedi ki...

Çok güzel olmuş bunlar.Her renge de uyacak gibi görünüyorlar.Güle güle kullan

lafı uzatmayı seven cadı no :1 dedi ki...

teyze bizim fimodan kolyelerimiz haa olmadımı ya bekle bekle ağaç olduk yakında meyvelermizi veririz hatta meyvelrimizde fimodan olur heralde:))) şaka şaka sen bizim için uğraşıyorsun beklettin demek düşer mi bize ne zaman istersen ozaman verirsin sen zaten bizi düşünmen yeterli hıı bu arada biyaşımadahagirdim üyeleri dün teyzeme kargodan 6 paket koi geldi küçükten büyüğe dizilmişler bitanesinin içinde minicik minicik şeyler var ve 5. kutudan bizimde yani biz afacanlarında beklediği bir sek sek oyunu çktı bizde teyzem fimolarını beklerken bizde sekseği bekliyorduk dünden beri habire oynuyoruz çok güzel teyze onun içinde sana ayrıca tşk edrim aman ben lafı çok uzattım sanırım neyse kısa keselim fazla fatura gelmesin diyelimm...

biyasimadahagirdim dedi ki...

teşekkür ederim archilemi

cadıı sana yazılı değil sözlü cevap vereyim çok yorgunum şimdi:)

hülya dedi ki...

hepsi çok güzel cıvıl cıvıl,bende fimoyla bişeyler yapmak istemiştim araştırmalar yaptım ama fırında yandığı zaman kötü oluyomuş cesaret edemedim açıkçası ama sen çok başarılı olmuşsun tebrikler canım bu arada,senden ilham aldım ve yeni bi blog açtım çiçeklerle ilgili,dikkatini çekermi bilmiyorum ama haberin olsun:) http://yesilevim.blogspot.com/

biyasimadahagirdim dedi ki...

hayırlı olsun yeni blogun, hemen geliyorum;)

birhangi kuzen dedi ki...

kız dün rüyamda fimodan benim böcükleri yapıyorduk:P malum olmuş heralde :D

biyasimadahagirdim dedi ki...

:) sabret daha kırmızı fimo gelemedi, gelsin uğur böcüüüü denemesi yaparız;)

2.cdım dedi ki...

teyze bu fımoların simleri mi gözükmiyo ben mi göremiyorum biraz daha yakından çekseydin belki olurdu nolur onayla ve yorum yaz inşalla yarın salı günü yani yarın görüşürüz lafı daha fala uzatmada kapatıyım

biyasimadahagirdim dedi ki...

ne gevezesiniz siz yaa:) bir de onayla diyo :D
ayşecim fotoğrafın üstüne tıklayınca büyüyor, simleri gözüküyor;)

hülya dedi ki...

canım bloguna mim kabul ediyormusun bilmiyorum ama seni mimledim bi ara gelip alırsın

Stil Direktoru dedi ki...

Bende yanlışlıkla arttırmay güldüm alemsin :) ya bu başpareye gittim ama izah etmemişsin .doktor başpare ne ola :)

Stil Direktoru dedi ki...

Kendi sorup kendi araştıran insan evladı bendeniz :)

meraklılarına araştırmayan tembellere başpare buymuş arkadaşlar.

http://biyasimadahagirdim.blogspot.com/2009/02/fimo-baspare.html

biyasimadahagirdim dedi ki...

ratatoule, bloga mim kabul ediyor muyum?!? hmmm bilmeem hiç mimlenmemiştim:D seni mi kırayım ederim tabi,yarım konum var yazayım uğrayacağım bloguna;)

stil direktörü; araştırmak gibisi yok:) ama bundan sonra not olarak belirteyim en iyisi;)
NOT: açık arttırma gerçekten yanlışlıkla oldu,nasıl oluyormuş diye teklifi verdim onay falan ister diye düşünmüştüm istemedi,bende bozuntuya vermedim:)))) rengi mor ama olsun yarı fiyatına aldım:P

sesiber dedi ki...

çok güzel olmuş düğmeler, ellerine sağlık. o mor var ya o mor, pişince bir harika oluyor, bir de en öndeki gold süper. yeşili de güzeldi ama almamışsın. efektlilerde en büyük hayal kırıklığını kırmızıda yaşadım, ben de kendim yaptım ondan sonraki efektli kırmızılarımı.

ayşe dedi ki...

tmm gördüm sağol cadı

biyasimadahagirdim dedi ki...

teşekkür ederim sesiber daha acemiyim fimo..
mor sanırım transparanmış, fazla renkli almadım başpare kaplayacağım için ama bir daha ki siparişte efektlilerde başarılı olursam renkli de alacağım;) metalikleri beğendim ama simlileri pek sevmedim pişince nasıl olacak merakla bekliyorum..

TIK,TIK,TIK, dedi ki...

bu düğmeler çok tatlılar,bunlardan herbişey olur,broş mu dersin,buzdolabı süsümü dersin ya da cüzdan düğmesi vs.bende birara bu fimo işine merak sardım,taki elimde lacivert bir fimo hamuru ile kalana kadar :) satın aldığım yer birkaç güne kadar başka renkler gelecek dedi,gelmedi :) bende başka yerlere bakmadım,kaldı öylece :) ama bu düğmeleri görünce tekrar karar verdim fimo ile uğraşmaya :)ama şu işi biraz detaylı yazarsanız sevinirim.ben kim miyim,TIK,TIK,TIK :)

biyasimadahagirdim dedi ki...

tek renkle bile neler neler yapıyorlar aslında ama ben daha rastgele karıştır tekniğindeyim:D
bu düğmeler 2. çalışmamdan artanlar (renkler çok karıştığı için net değil pek) daha 1 saat önce de yeni fimolarım ile 3 başpare kapladım:)
detaylı yazılacak kadar bilmiyorum çok yeniyim daha;) google amca her soruyu cevaplıyor, polymer clay, polimer kil, fimo teknikleri vs yaz çok güzel sayfalar çıkıyor;)

TIK,TIK,TIK, dedi ki...

bana şu kaplama işini yazabilir misiniz acaba çok olmazsam :) düğmeleride kapladım falan yazmışsınız ama anlayamadım ben,acaba bunların üzerinimi kaplıyorsunuz? Ben fimodan şekil yapmayı falan biliyorum ancak,bu kaplama işini pek anlayamıyorum :)birde,bunları nasıl pişiriyorsunuz acaba?

biyasimadahagirdim dedi ki...

düğmeleri kaplamadım, başpareleri kapladım. şu linkte ilk fotoğraftakiler gibi ham ahşapların üzerine karıştırıp ince açtığım fimo hamurları kapladım

http://biyasimadahagirdim.blogspot.com/2009/02/fimo-baspare.html

yuvarlak oldukları için kenarlarında mutlaka artıyor (belki de artmamasının bir yolu vardır ama ben çözemedim henüz:D )
işte artanları da açıp kapak vs ile büyüklü küçüklü kestim. kenarlarına şekil yapmaya çalıştım. deliklerini de pipet ile açtım;)