15 Haziran 2009 Pazartesi

Yine cumpa ;)

bu hafta yine cumpaya gittim:) alttaki gri, krem, pembe deri parçasını aldık ablamla, bir de kumaşları.. yetmedi gelince karşıdaki kumaş deposuna gittik sağ alttaki mavi ve yeşil kumaşları aldık. üstündeki kadife kumaşlar, firmaların numune yaptığı kartelalardan:) kumaşçıdaki abla kartelaları ayıracak bizim için, çok güzel şeyler çıkıyor ararsan ama çok karışık:D
sağ üstteki ihraç fazlası penyeleri de 2 tl ye aldık;)

çook yorucu bir haftasonuydu, fotoğrafları aktaramadım henüz..

3 yorum:

sinarana dedi ki...

hani çok yaratıcısınız deil de..çok kabiliyetlisiniz maşallah yaa bu hallerinize hayranım:)
hadii bakalım bunlardan ne çıkacak..buarada evime gidergitmez bir dikiş makinesi almayı düşünüyorum..sence küçük bir tane bulmuştum heral de sadece dikiş dikmek içindir..başka bir özellikleri varmıydı bilmiyorum..artık gidince bildirir sizde bana yön verirsiniz..bu konu da tecrubesiz oldugum için.:P.bilmem anlatabildimmi:)

biyasimadahagirdim dedi ki...

teşekkür ederim;) ben de tecrübeli sayılmam, annemin eski dikiş makinesiyle dikiyorum, pek fazla özelliği yok (olan özelliklerinin hepsini de kullanmayı bilmiyorum, fermuar ayağını, nervür ayağını denemek istiyorum mesela)
ablam aldı dikiş makinesi, 98 değişik desende dikebiliyor. o da eğlenceli oluyor ama senin ne amaçla kullanacağına bağlı tabi;)
sonra tekrar görüşürüz bakalım;)

#fatma# dedi ki...

aslında sadece ufak tefek dikişleriçin çanta boyutlarında olanlar var bence çok pratik ve evde az yer kaplar