10 Ocak 2009 Cumartesi

Ömür Biter Ödev Bitmez..:)

Yeğenlerin performans ödevlerinden bahsetmiştim. 2 hafta önce de kardeşim telefon etti (lise 2 de ve yatılı okuyor) şöyle bir dialog geçti:

  • -ablaa proje ödevi bu pazartesiyeymiş, haftasonu kursum var işim var sınavım var vs vs vs sen yapar mısın?
  • -son güne niye bırakıyosun daha önce yapsaydın vs vs vs
  • -hadi abla sen yaparsın vs vs vs ( eren in konuşmalarına vs yazdığıma bakmayın öyle çok uzuun konuşmaz kısa ve özdür:) tam konuşmayı hatırlamadığım için yazdım:) neyse kabul ettim ama ne yapacağım?

Malzemeler: 2 adet becerikli abla;) bir teneke rulokat kutusu, bir kot pantolonun paçası ve cebi, bir tutam deri parçası:) veee tabiki olmazsa olmaz SİLİKON TABANCASI :)))


NOT: Ereeen notunu aldın nasıl olsa, yazabilirim dimi:))) öğretmenin kulağına gitmesin:D gerçi sen de cebini ve derilerini yapıştırdın ;)


Bİ NOT DAHA: Yine 10marifetten esinlenilerek yapılmış bir kalemlik, yazıyı gönderen marifetli hanıma teşekkür ediyorum;)

6 yorum:

Unknown dedi ki...

çok şirin olmuş.
hakkını verdilermi yazmamışsın..
notu yaniii...
sevgiler.

biyasimadahagirdim dedi ki...

ödevi yapan herkes 100 almış :)çok uğraşmaya gerek yokmuş yani..gerçi zevkli bi çalışmaydı yapımı kolaydı ama ne yapacağımıza karar verirken oyalandık:)

Adsız dedi ki...

gerçekten güzel olumş..değişik bi kalemlik..her kim yaptıysa ellerine sağlık...ben şunu merak ettim..!kalemlik kimde kaldı..?:D

biyasimadahagirdim dedi ki...

teşekkürler adsız;) kalemliği kardeşim notunu aldıktan sonra eve getirdi, şimdi çalışma masasında;)

beste dedi ki...

arkadaslar çok güssel olmuş aynısından bende yaptım.çok güssel oldu.hatta 3gle bütün arkadaslarıma(öğretmenimde dahil)herkese gösterdim. ama yinede çok güssel olmuş. aynı benimki gibi=))

biyasimadahagirdim dedi ki...

:) güle güle kullan beste;)