9 Ocak 2009 Cuma

Bi de başlık bulabilseydim süper olacaktı...

Bu magnetlerin yapılışlarını 10marifette verilen şu linkte görmüştüm. Hammadde sıkıntım olmasa ben daha hızımı alamayıp yapardım ama neyse:)

flickr da çok güzelleri var. tabi onlar çok uyumlu, ben ne bulduysam " aa bu nasıl olur acaba? " diye heyecanla yapınca ortaya karışık birşey çıktı;) işte flickr dan birkaç örnek 1 - 2 - 3 - 4 - 5_






Bunlar en sevdiklerim :)))))))))) ablamın bu fotoğrafı görünce vereceği tepki aynen şu olacak " bir kere de doğru dürüst bi fotoğrafını ekle şu çocuğun!!! " :)) o batman deki joker e benzeyen gülüşten tanıyabildiniz mi kim olduğunu ? ilk yazımdaki yaramaz velet :)))

12 yorum:

Yelda dedi ki...

çok hoş olmuş ama ben üstteki cam gibi olan parçanın ne olduğunu çözemedim
nerden temin ettiniz

biyasimadahagirdim dedi ki...

teşekkür ederim. hammadde sıkıntısı derken o camları kastetmiştim işte:) yabancı sitelerde paketle satılıyor ama buralarda bulamadım..dekoratif amaçlı satılan cam boncuklar oluyor ya renkli, onlardan alıp içinden saydamlarını ayırıyorum (gerçi renklilerden de yaptım ama diğerlerini daha çok seviyorum) bir paketten 6-7 tane istediğim gibi çıkıyor, çünkü renksiz şeffafların da bazılarının üzerinde parlak bi tabaka oluyor alttaki resmi çok net göstermiyor, çok konuştum galiba:)

Yelda dedi ki...

teşekkürler bilgi için ben tahtakalede bir araştırayım bulursam sizi de haberdar ederim
Sevgiler
yldoz.blogspot.com

biyasimadahagirdim dedi ki...

çok iyi olur.. ben teşekkür ederim;)

embir dedi ki...

aaa ben buraya yorum yazmıştım, hata mı oldu acaba? Şu üstteki cam boncuklar aslında şeffaf silikondan yapılıyor sanıyordum. Neyse işte paylaşmak istemiştim.

biyasimadahagirdim dedi ki...

hmmm.. yorumu görmedim, belki yolunu şaşırmıştır;)

dilevser dedi ki...

Selamlar çok güzeller. ama bende onların cam değil silikon olduğunu sanıyorum :) ellerine sağlık...

TIK,TIK,TIK, dedi ki...

bunları görünce ben de cam silikon sanıp yapmaya baya heveslenmiştim,hatta biraz daha inceleyip hemen elime silikon tabancamı falan alıcaktım,ta ki hammadde sıkıntısı yazısını ve devamını okuyana kadar :) hevesim kursağımda kaldı :) büyük hayal kırıklığı valla :( :)

TIK,TIK,TIK, dedi ki...

yorumumu bıraktıktan sonra,aklıma parlak bir fikir geldi,sürekli parlak fikirlerle doludur aklım :) herkes bunu silikon sandığına göre,olabilitesi yüksek dedim,kalktım asetat kağıdının üzerine döktüm ve donsun diye buzluğa attım :) buzluktan çıkardığımda resim ve mıknatıs yapıştırmayı deneyip,sonucu size yazıcam biyaşımadahagirdim :)

biyasimadahagirdim dedi ki...

sonucu merakla bekliyorum;)

TIK,TIK,TIK, dedi ki...

sonucu üzülerek belirtiyorum,pek iç açıcı değil :) silikon donduktan sonra şeffaf bir hale geldiğinden,altındaki resim görünmüyor :) sadece silikona mıkantıs yapıştırıp magnet yaparsanız olabilir :) ama o da saçma olur :)olsun en azından denedik merakımızı giderdik :))

biyasimadahagirdim dedi ki...

:):)