13 Mart 2010 Cumartesi

Kolaj Karmaşası...

Fotoğraf arşivimi temizlerken bir sürü yayınlamadığım şey buldum, sanki herşeyi blogta yayınlamaya mecburmuşum gibi :D Sizler için kolajladım buyrun efenim;)

Bu çiçek açmış kaktüsü eylül 2009 da kuzenin bahçesinde çekmişim.. Çok güzel dimi.. seviyorum kaktüsleri;)
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Bu kolaj hediyeleşme etkinliğinde benim yaşamladans'a gönderdiğim paketti. Daha önce takip etmediğim bir blog olduğu için hediye seçiminde zorlandım.. Kızı için taç, örgü ile ilgilendiğini bildiğim için kendisi için de tığ kılıfı dikebildim.Bir de memleketimin leblebileri;)
Güle güle kullansınlar;)

Ekleme: Sevgili Neduk un yorumu ile yanlış anlama olmaması için bu eklemeyi yapıyorum:) Memleketim Çorum değil.. Bilmece gibi oldu:) Leblebi = Çorum diye biliniyor tabi, tanıtım eksikliği diyelim...
------------------------------------------------------------------------------------------------

Şu sıralar favori çantalarım:D Kahverengi olan peluş çantayı ablam almış, üstüne şimdilik o maymuncuğu iğneledim;) (maymun, hani şu ellerinde ayaklarında mıknatıs oluyor da buzdolabına yapıştırılıyor ya o maymunlardan:D )
Diğeri de bildiğiniz babaanne çantası:))) Babanneme hacıya giden bir akraba hediye getirmiş. Ben bunu süsler kullanırım dedim. Kedili bir kolye yapmıştım, onu fermuarına iliştiriverdim:D Çanta o kadar geniş ki dünyayı alıyor içine (tabi içinde bişey ararken insan kayboluyor o başka :)) )


-------------------------------------------------------------------------------------------------
2-3 hafta önce cuma günü bizim cadılar ve afacanlar bizde yattı. Hemen hemen her haftasonu biri ya da birkaçı yatar zaten:) ya uyuyakalırlar ya da "ben burda yatabiliriiiim" diye tutturur biri:D:D:D Neyse, ben o gürültüye rağmen hala uyuma savaşı verirken, bu KORKUNÇ omletleri yapmışlar kahvaltıda:)

Dondurmalar 1 nolu ablamın geçen sene çektikleri içinden;)

*******************************************************************************
Tozlu bilgisayar arşivimden sonra bir de çok güzel bir ödülüm var, yepisyeni :D analıkızlıhertelden , beyaz kelebek , dominika ve kiraze bu ödüle layık görmüşler blogumu, çok çok teşekkür ederim.. Ödül verenleriniz çok olsun;)

Daha önce bu yazıda 7 ilginç özelliğimi yazmıştım bir 7 daha nerden bulayım:) Merak eden varsa şöyle alalım sizi;)

Ödülün kurallarından biri de 7 kişiye dağıtmakmış, neredeyse her blogta yayınlandı. (yine zinciri kırdığım için kızmazsanız bütün izleyicilerime vereyim ben ödülümü olur mu?:) )

11 yorum:

Nedret dedi ki...

Kuzum sen Çorum'lu musun?

biyasimadahagirdim dedi ki...

:) hayır nedret abla Tavşanlılıyım:D Leblebinin bilinmeyen anavatanı:)

abla no:1 dedi ki...

önce şunu yazayım

LEBLEBİ = TAVŞANLI!!!

sonra da tebrik ederim kardeşim ;bu blog ödülleri doğrusu biraz gereksiz gelse de ( biraz arkadaşlar arası paslaşma gibi olduğunu düşünüyorum )senin tam anlamıyla hakettiğin bir ünvan bence ...ben gayet objektifim,kardeş kayırmıyorum :P :)) yalansa yalan deyin ;)

2 nolu abla... dedi ki...

leblebi=Tavşanlı ;) kolajlar süper olmuş kardeşcim ....

Unknown dedi ki...

uzun zamandır gelmemiştim bloğuna ne güzel olmuş teman
hep düşünürdüm bu dikenli bitki ne işe yarar acaba hemen heryerdede varlar diye sonradan öğrendimki kaktüsler radyasyonu emiyormuş radyasyon yayılan ortamlarda kendine çekip topluyormuş çok şaşırmıştım ve artık kendilerini dahada çok sever oldum
diğer resimlerinede bayıldım hediyen çok güzelmiş

Nur dedi ki...

sabah sabah canım dondurma istedi :) pazar sabahı 6.30 kalkan biri için 9da dondurma yemek enteresan olmaz heralde dimi :)

MAVİ TUTKU dedi ki...

Kaktüs çiçeğinin kokusu çok güzel oluyor değilmi

Elmas Kalkanlı dedi ki...

babanne çantası çok güzel bende bayıldım. kızım olmadan önce küçük boyutta çantalarla gezerdim bende, ama şimdi o çantalar küçük bavula dönüştü :)

biyasimadahagirdim dedi ki...

ABLALAR; anlaşmış gibi aynı yorumu yazmışsınız:)) 1 nolu abla; teşekkür ederim :) ödülleri alıyorum ama dağıtım aşaması hep yarım kalıyor umarım kimseyi kırmıyorumdur;)

sevim; teşekkür ederim ziyaretin için;) kimbilir daha neler neler var sırrı çözülmeyen değil mi..

nur; erkencisin:) dondurma sezonunu açmaya niyetlendiysen aman dikkat ;)

onuncu köyün adamı; inanır mısınız o dikenlerin içinden çıkan güzel çiçeğin rengi o kadar büyüledi ki koklamayı akıl edemedim, bi dahaki sefere inşallah:)

antep gelini; :)) o çanta ne kadar büyürse içine koyulacak şeyler de çoğalıyor dimi:D

bahar yorgun dedi ki...

omletler midede canavara dönüşmedi di mi? ne bileyim öyle bi havası var tırstım ben ....

biyasimadahagirdim dedi ki...

:) bizimkiler her daim canavar oldukları için omletin etkisi oldu mu bilemiyorum:D :D :D