2 Mayıs 2009 Cumartesi

Yaşasın 1 Mayıs:)

Tatil cuma gününe denk gelir de Cumpaya gitmesek olur mu? olmaaaz:) Eskiden 10 dakika zor dayanırdım pazara, benim de yaşlandıkça huyum değişiyor sanırım:D fotoğraftan anlaşılacağı gibi (anlaşılıyor mu acaba:P) tatilimizi pazara giderek değerlendirdik, 2 büyük abla rehberliğinde, 4 kardeş pazara çıktık;)

pazarın girişinde yaşadığımız olay bile keyfimizi kaçıramadı:P bir tezgahta kotlara bakıyorduk. biri " abla onlar dizili alttan alıp üste koyuyorsunuz" dedi. başta anlamadık bize söylediğini (anlamamamız normal değil mi? üşenmedim aşağıya gizlice çektiğim fotoğrafını ekledim tezgahın:D ) şaşkın şaşkın "burası mı dizilii?" dedim. bıraktık, çekildik hemen. ablam "inşallah kimse ellemez de akşama kadar dizili(!) kalır" diye dua ediyordu ayrılırken:D Allah aşkına hiç dizili tezgah görmesek kandıracak adam bizi:)))

tatil ve hava güzel olunca pazar tıklım tıklımdı tabi.. 3 numaralı ablam mor bir babet aldı 5 tl ye. düğmeleri pek sevmedik yerine başka birşey yapmayı düşünüyoruz (gerçi fotodaki kadar uyumsuz değil rengi)
bu şeritleri de 1 numara aldı.. hain planları var yapınca eklerim:)) renklerine bayıldık;)
bu kot şort için de benim planlarım var :D çok değişik bir fikir değil, çanta yapmayı düşünüyorum şimdilik.. 1 tl ye aldım;)


O kadar güzel deri parçaları vardı ki.. ben karıştırırken ablamlar sıkıldı, bunları alabildim:D 2 parçasına 75 kuruş verdim;)


Veee gelelim en güzel bölüme :) çantalaar:D

Marka takıntımız yoktur aslında ama 3. fotodaki küçük Rodi çanta, ismi ve astarının güzelliği ile gönlümüzü çaldı:) etiketinde 27,90 tl yazıyor.. bilin bakalım biz bu çantaları kaça aldım:D fermuarlarını vermezler o fiyata;) deyip 4 tane aldık ama pişman değiliz, yine olsa yine alırız:))
3 tl ye bu kalite, gel vatandaş geel:)


Abartıp içini dışını çektim :P Ama çok güzeller yaa:)) cepli çantaları çok seviyorum.. çanta alırken mutlaka içi nasılmış, kaç gözü var diye bakarım;)
NOT: şu rodilerin de içleri dışlarından güzel oluyor, haksız mıyım ;)

19 yorum:

Duru Günaçan dedi ki...

hayretler içerisinde kaldım.3 tlye çanta mı olur yahu? kalem kutusu vermezler insana bu fiyata artık:)
ama olmuş ve de muhteşem olmuş.sarı ve kırmızı çantaya bayıldım. 1TL.yede kot şort...süper
hepsini güllegüle iyi günlerde kullan canım:)
Cumpa ilginç bir yermiş.

Annekaz dedi ki...

ay çok güzel yapmışsınız nerenin bu pazar* hadi diğerleri bizde de varda deri parçalarına bittim...

biyasimadahagirdim dedi ki...

teşekkür ederim (ablam evlenince hepsini götürmezse güle güle kullanacağız:)))
meşhurdur bizim cumpamız:) kütahya tavşanlı da.. arasıra böyle güzel, markalı şeyler denk geliyor işte;)

kubra zeynep kara dedi ki...

ne güzelmiş bu pazar.
sosyete pazarı var ankarada da:)

cadi no:1 dedi ki...

bencede çok güzel teyzecikler

ANALI KIZLI HER TELDEN dedi ki...

ama ya bu haksızlık değilmi bizim cumpamız yok diye burada nispet yapıyorsunuz hem ucuz hem çok güzeller neyse canm şunun şurasında gelmemize 2 ay var gelince acısını çıkarırım :) bu arada haftaya o babetten ve çantalardan bulursanız bende istiyorum :) hatta dur dur sizin o çantacıda aybükenin eşyalarını taşıyabileceğim şık büyük bir çanta varsa öyle bişeyde olabilir rengide cırt olabilir :))))))))) klasik bebek çantalarını sevmiyorumda :) neyse siparişlerim haftaya hazır olursa sevinirim :)))))) neyse siparişlerimi verdiğime göre bana müsade :)))))

ANALI KIZLI HER TELDEN dedi ki...

bu arada sanırım ayak mankeni olan 3 nolu abla bak resim çekcez diye düşürcekler taburenin üzerinden kızı yazık kıııızz yerde bari çekeydiniz resmi :))))))))))

KelebekGibi dedi ki...

NE kadar uygun bir alisveris olmus böyle bunlar, bayildim bende. Bende istiyorum pazara gitmek ama nerdeeee. Tr ye gittigimde insallah :)

biyasimadahagirdim dedi ki...

Analı kızlı; siparişleri ablamlara iletirim (malum haftaya cuma tatil değil) ama o çantacıda hiç büyük çanta yoktu.. (tabure olduğunu niye çaktırıyosun kızıım, halıda karışık görünüyordu ;)

cumpaya da bekleriz kelebekgibi;)

tubiornat2b dedi ki...

3nolu abla:P : Pazara giderken ayakkabı almak istiyordum zaten:)boy uzun olduğundan da topukluya pek alışamadım... bunlar tam benlikti ve 5 liraya kaçmazdı ;)
not:Kuzen haklısın..düşeceğim birgün foto uğruna ;)

Adsız dedi ki...

aaaa çantalar süpermiş..3 liraya astarını ancak alırım:))) valla süper güle güle kullan

Archilemi dedi ki...

Çantalara bayıldım ben.Ah pazara çıkmayalı çook oldu.Çıksam şöylee bir karıştırsam harika olurdu.

biyasimadahagirdim dedi ki...

teşekkür ederiz;)

2 nolu abla :) dedi ki...

Yaaa ,her cuma bize kızıyorlar yine mi pazara çıktınız diye.Ama haksızmıyız bazen çok güzel şeyler geliyor.Her hafta da insanın aklı kalıyor gitmezse.Velhasıl 3 ve 4 numaralarda alışıyor cumpa ya :P

tubiornat2b dedi ki...

alışmadık daha kızım :)
tatilimizi yorularak değerlendirelim dedik :P

Adsız dedi ki...

cumpa neresi :( hiç bilmiyorum pazar cokda severim cıldırım aslında.Walla zevklisiniz..bütün yazılarınızı okudum bigünde. pazardan alınan deriler ne oldu acaba cüzdan mı :) cantalara bi renk. cumpaya giderken bi daa benide cagırırn sanslıyımdır karsıma düşer ucuzluklar hemen.

biyasimadahagirdim dedi ki...

kütahya-tavşanlıda, yakındaysanız atlayın gelin;)
derileri kesip biçmeye başladım; cüzdan ve ufak tefek süslemeler yapıyorum kendi çapımda;)
ziyaretiniz için teşekkür ederim..

Narsistanbul dedi ki...

yaaağ! :) bu postunu görmemiştim, şimdi okudum. ben de bu haftasonu pazara gideyim de böyle bir post yazayım heves ettim. çantalar 3 tl ye çok güzel görünüyor bulurum sanırım ama ev çanta kaynıyor napıcam? gerçi bayramda memlekete gidecez, alıp dağıtmak var dimi.. evet.3 tl ye nasıl satılır ya, o çantanın dikimi bile 3tl den fazladır!

biyasimadahagirdim dedi ki...

1 sene önceki yazıyı nerden buldun:) 1 senedir böyle güzel, kelepir çanta gelmedi pazara, gerçi ne zamandır gidemiyorum..pazar postunu bekliyorum;)