2 Mayıs 2009 Cumartesi

Bunlar da büyük cadının marifetleri;)

Küçük cadının yaptığı resmi ekleyip büyük cadınınkileri eklememek olur mu? olmaaaz:) Ellerine sağlık Zeynep Bera cığım... şimdi klavyeyi sana bırakıyorum, resimlerini açıklarsan seviniriz;)
Zeynep Bera:
-ben zeynep bera.. bu resimleri 3 sene önce yapmıştım ama şimdiki resimlerim bundan daha güzel . bu resmin konusu yaşadığınız yerin neleri meşhur?
sizce resmim güzel mi? bence güzel ama bu resimle dereceye bile giremedim bu 2. katıldığım resim yarışması ama hangi resim 1. olmuş biliyor musunuz? bir kız, iki tane çöp adam çizmiş:))) ve heryeri doldurmamış .neyse 2. resme geçelimm..
Zeynep Bera:
-bu resmin konusuda "hayal ettiğim dünya" bir kız ,uyuyor ,rüyasında ,hayal ettiği bir ülkeye gidiyor ve oradakilerin resmini yapıyor. bundada dereceye giremedim.

Zeynep Bera:
- bu resmin konusunu malesef hatırlayamıyorum. ama teyzem 23 nisan olabilir diyor bilmem belkide 23 nisandır . neyse 2. cadının yorumları 14 ben ondan daha çok yorum bekliyorum;))


NOT: genelde büyük çocuklar, küçükleri kıskanır ama bizim çocuklarda tam tersi.. bakmayın Zeynep in yazdıklarına, espri yapmış:D kendisi kıskanç değil sadece biraz UKALA dır:))))) yalansa yalan de büyük cadı:P

16 yorum:

kubra zeynep kara dedi ki...

kutlarım geleceğin sanatcısını:))

ANALI KIZLI HER TELDEN dedi ki...

ellerine sağlık fıstığım hepsi çok güzel olmuş bence sen bir daha katıl resim yarışmasına bak bu sefer dereceye gireceksin ;)

ayşe berrak dedi ki...

teyze ablamdan biraz kelime kullanıyorum ama ablam diye demiyorum birisi onun resmini beğenmesse zevk siz dir mesela inanamadım ama ben galiba ben küçük müşüm ablam resim yarışmasına katılmış birisi çop adam çop kız yapmış resim yarışmasında 1. olmuş:):)

TIK,TIK,TIK, dedi ki...

sevgili Zeynep Bera,beni tanımadığından benim yorumum senin için ne kadar önemli olur bilemem ama,uzun birsüre kursa gitmişliğim var,yani resim konusunda pek mütevazi olamıycam,yıllarımı verdim kurslara :) bu yüzden resimden iyi anlarım ve sana şunu samimiyetle söyleyebiliyorum,resimlerin çok güzel,ama küçük cadıyı kıskanma onada bu konuda yardımcı ol derim ben sana :) üçüncü resmin konusu mutlaka 23 nisan bence de :))

sinarana dedi ki...

bence hayal gücü çok fazla..maşallah bence çok güzel yapmış..
bizim birincimiz olsun;P

nur dedi ki...

merhaba canım benim...

bence sen bu blog un birincisisin muhteşem yapmışsın ve ben çok beğendim o birinci olanın resmine yorum yapmışsın ya onlar seni yıldırmasın o juridekilerin zevk meselesi bence .....
ellerine ve hayal gücüne sağlık ;)

biyasimadahagirdim dedi ki...

zeynepcim bence hiç kafana takma.. o yarışmalarda her resmi dikkatle inceliyorlar mı bakalım.. hem senin yaşındaki birinin bu resimleri yardım almadan yapamayacağını düşünüp hemen elemişlerdir bence :D ;) :) (:

abla no:1 dedi ki...

Canım kızım derece alman değil resim yapmaktan mutluluk duyman önemli,dün gibi hatırlıyorum resimlei yaptığın günleri...yetiştirmen için azıcık zorlamıştım seni:S şimdi kızıyorum kendime ,ama sonuçlar güzel oldu bence:))


sevgili TIK TIK TIK Ayşe Berrak da ,Zeynep de nedense özellikle senin yorumlarını bekliyorlardı;) ama sanırım küçük bir yanlış anlaşılma oldu,ayşe demin bana "anne adsız benim resimlerimi beğenmemiş,ablam bana yardım etmeliymiş :((" dedi :)))

Stil Direktoru dedi ki...

Hepsini sakla canım ileride anı oluyor. annem benim çizdiklerimi duvara bile asardı yazlığa. Bu arada kızlar neyin oluyor?

biyasimadahagirdim dedi ki...

yeğenlerim. bir ablamın 2 kızı diğerinin 2 oğlu var;) annemin mufakta bir panosu var asıyordu resimlerini, sonra baktık baş edilecek gibi değil yaptıkça asıyorlar:) karmakarışık oluyordu topladık:D

Stil Direktoru dedi ki...

Şansa bak 2 kız 2 erkek desene :) Tabii ya dolar haklısın en güzel çözümü bulmuşsunuz. Sana da 1 kız 1 erkek denk gelir inşallah :)

resim yapmayı seven kişi zeynep bera cadı no:1 dedi ki...

hepinize tek tek teşekkür ederim . resim yapmayı çok seviyorum sizede tavsiye ediyorum

TIK,TIK,TIK, dedi ki...

sevgili küçük cadı,yorumum sana özel,kimse üzerine alınmasın,ama bende senin cevabını dört gözle bekliyorum ona göre :) senin resminide çok beğendim canım,ben ablana küçük cadıya yardım et derken,birbirinizi kıskanmak yerine yardım edin demek istemiştim,yani sen ona,o da sana yardım etsin anlamında,yanlış anlamana üzüldüm canım,yoksa senin resminde yaşına göre çok güzeldi,çok hoşuma gitti.hatta bu yaşta birilerinin böyle güzel resimler yapabilmeleri beni şaşırttı,hele senin gibi okula gitmeden okuma yazmayı öğrenmiş,güzel resimler yapabilen,büyümüşte küçülmüş birisinin benim yorumumla ilgilenmesi beni mutlu etti.resmin çok güzeldi,resim yapmaktan hiç vazgeçme olur mu?

1 nolu yeyze :) dedi ki...

Zeynepcim ellerine sağlık ,tabi Ayşenin de.Hepsi çok güzel ,sen bizim birincimizsin zaten (şimdi 2. cadı bozulmasın O da herzaman birinci)Bu arada zeynep yorumlar 13 oldu ha gayret 2. cadıyı geçmene az kalmış :)

tubiornat2b dedi ki...

15 :)))))))
2 nolu teyze :P : eline sağlık zeynep beracım :*

cadi no :1 dedi ki...

olleyyy sonunda ayşeyi geçtimmmmm ;)))))))))))))))))