29 Nisan 2009 Çarşamba

Gece Saçmalamaları:)

Ne kadar sağlıklı besleniyoruz değil mi ? ;)
hergün öğlen bizim klasik sorumuz (ve sorunumuz) şu "bugün ne yiyelim?" seçenekler bir elin parmaklarını geçmeyince bazen fotoğraftaki görüntü oluyor masanın üstünde:D ee hergün hergün aynı şeyler çekilmiyor (merkeez duyun sesimizi:)
neyse gelelim fotoğrafın detaylarına.. çubuk krakeri geç.. eticin favorim.. bir de eti stick çikolata çıkarmış ambalaj ve şekli çok hoşuma gitti;) markette sütlü ve naneli vardı denemek için aldım (bitter olsaydı onu alırdım tabi:D ) nanelinin içinde gerekten naneli şeker parçaları var

NOT: notsuz yazı mı olur hiç:P birkaç ay önce Şölenin yarısı bitter yarısı sütlü vs çikolatalarını aldım (hatta reklamları başladı şimdi tv de) o fikir çok hoşuma gitmişti. fotosunu çekmek aklıma gelmedi hemen yediğim için:P kim düşündüyse iyi düşünmüş, takdir ettim ;)

CADILAR İÇİN NOT: şimdi "hani bize hani bize" falan gibi yorum yaparsınız kesin:) buzdolabında var (tabi bugün keşfedip bitirmediyseniz), cumaya geldiğinizde alabilirsiniz;)

19 yorum:

Stil Direktoru dedi ki...

Beni gördün de yazdın sanki bu kadar olur.Eticin'in heryerde portakallısı var genelde çilekliyi buldum bugün 4 adet yedim az evvel :) Yaşasın cadılar!

biyasimadahagirdim dedi ki...

afiyet olsun daaa yanlış okumuyorsam saat 02:02 de mi yedin 4 tane eticiiin?:) bir de çileklinin lokmalığı yok bildiğim kadarıyla(ya da buraya gelmedi henüz) normal boy eticin den 4 tane yediysen daha büyük afiyet olsun:))))

nur dedi ki...

merkezde tavşanlıyaaaaaa aynı sorun burdada var şekerim hatta ben size soruyorum internetten bakıyosunuz benim adım, diyorum gelin burayaa diyeeee ama naz yapıyosunuz :P

biyasimadahagirdim dedi ki...

amma yaptın nur:) o sipariş verdiğin internet sitesinde yok yok:)) ne diyorum ben 1 elin parmağını geçmez bizim seçenekler, sayayım istersen ; tost, ekmek arası döner,ciğer vs, pide, hmmm (bitti bile bak,ablaa başka ne yiyoruz biz? ) ya da kendimiz sandviçler hazırlıyoruz (benim tercihim genelde kendi hazırladıklarımız ama bu sıralar asansör bozuk olduğu için üşeniyoruz inmeye :D )
sen orda ister zeytinyağlılardan yee ister kebap konuşturma beni burda :)))

birhangi kuzen dedi ki...

aaa zeytinyağlı domatesi unutmuşsun kuzen:) 1 aydır onunla besleniyoruz heralde:D bugün tost mu yeseek??

Adsız dedi ki...

teyze onları akşam mı koydun akşam koysaydın bunu da koyardın deminden koysaydın da koyardın

ANALI KIZLI HER TELDEN dedi ki...

offffffff ablacım olmadı şimdi evdede tam çikolata kalmamışken :) cin benimde favorim ve her markete girişimde sepete ilk attığım şeylerden biri ve bitter çikolataaaaaaa sanırım ben eve kuvartür alsam anca doyacağım çikolataya :) hani bana hani bana diyeceğim ama sizin buz dolabına buradan erişemiyorum malesef :) gelince isterim ama :)

biyasimadahagirdim dedi ki...

birhangi kuzen; zeytinyağlı domates demişsin ya zeytinyağlı fasulye gibi bir yemek düşünüyorum, Allah Allah ne yedim ben haberim yok diyorum:)) tarifi vereyim: domatesler doğranır, üzerinee zeytinyağı, tuz, karabiber, kekik, arzuya göre peynir, bir de üşenmeyen biri fırına gider tazecik ekmek alır hmmmmm :) aylarca yesem bıkmam herhalde:D

küçük cadı; yazdığından hiiiçbişey anlamadım:)

Analı kızlı; borcum olsun gelince tahsil edersin;) aybükecik de çikolatalı süt içer bahaneyle hahaha:)))

biyasimadahagirdim dedi ki...

kuzen günün sorusunu cevaplamayı unutmuşum:D
tost?? hmmm...tostt? bilmemki sen istiyosan uyarım ben;) (itiraz da edemiyoz ki mazallah bi yerinde tost çıkar :P ) (ya bak aklıma gelmişken, şu doğum lekeleri ne kadar acayip dimiii? bilimsel bir açıklaması var mı acaba?!?! onunla ilgili de uzuun uzun yazayım sonra ;) bugün ne varsa yorumlarda döküyorum içimi :D

birhangi kuzen :D dedi ki...

doğru çok ilginç de, yaaa ben doğurem de öyle yaz..etkileniyom ben:(

biyasimadahagirdim dedi ki...

yok canıım, Allah korusun bişey olmaz;) tamam yiyoz bugün tost merak etme:P

Yelda dedi ki...

Eticin miiii bayılırım da keşke fazla kaçırmasaydınnn
Sevgiler

biyasimadahagirdim dedi ki...

:) arkadaşlaar aranızda eticin sevmeyen var mııı:))

kubra zeynep kara dedi ki...

eticin sevilmezmi yaa.
bende bu ara benimo ya takıldım bayılıyorum:)))

biyasimadahagirdim dedi ki...

:) afiyet olsun. eticin sevmeyene rastlamadım zaten şimdiye kadar;)

ANALI KIZLI HER TELDEN dedi ki...

o lekelerden olmuyo birhangikuzen abla ben denedim :) ayvada sürdüm ama gamze mamze yok :)

biyasimadahagirdim dedi ki...

:) ayvayı sürmeyecektin, ayva yerken yanağına dokunacaktın:P

birhangi dedi ki...

ne saçma şey deyip deneyenlerde oluyor sanki analı kızlı:) ben çok inanyom doğrusu onun için de denemiyorum:D belki sen de inanıyordun, malum cadı 2 de gördük...

biyasimadahagirdim dedi ki...

evet yaa yaşamasak belki inanmazdım bende..(Cadı deyince ayşe kızıyor isimlerini yazayım) zeynep in gamzeleri ayvadan mi bilmem ama ayşenin bacağındaki çileği ablam çilek yerken özellikle denemek için bacağına dokunmuş, aynı çilek şeklinde bir doğum lekesi vardı, büyüdükçe rengi açıldı tabi;)