20 Haziran 2011 Pazartesi

ÖCÜÜÜ

 Bir önceki yazıya eklemeyi unutmuşum bu fotoğrafı... Başlığı abla no:1 in fotoğrafa verdiği ismi yazdım. Aslında " Alice G.D.O lar diyarında" da olabilirdi:)
Sakınan göze çöp batar misali hep böyle şeyler de ablamı mı buluyor ne:)

Fotoğrafta yanında minik 1 TL ile gördüğünüz şeyler boyutundan anlaşılamayacağı ama şeklinden anlaşılacağı gibi maydanoz ! ¿ ?
Maydanoz dolması yapmak için ideal :S
El insaf...

Ekleme:  Narsistanbul dedi ki...
arkadaşlar buradan bilgi edinebilirsiniz, çocuklarımızın geleceği için bu çok ciddi konuya lütfen duyarsız kalmayalım, ben ne yapabilirim ki demeyelim..

http://www.gidahareketi.org/Default.aspx

17 yorum:

eskiyi özleyen abla no:1 dedi ki...

evet ya insaf ya insaaafff :(( geçen bi pazarcıya sordum kullandığınız tohumlar yerli mi diye "nerdeeee ...hep israil tohumu kullanıyoruz " dedi :(( ona bi de bolca kimyasal gübre kullanılır,olur sana

"ÖCÜÜÜÜÜÜ"!!!!

biyasimadahagirdim dedi ki...

:(

Narsistanbul dedi ki...

yasal olarak güya türkiye'de GDO lu ürünlerin ülkemize girmesi yasak. ama gümrüklerde hiçbir denetim yok, ancak ben türkiyeye gdo lu bir ürün sokmak istiyorum derseniz sokamıyorsunuz, demezseniz hiçbir sorun yok.
sayılar aklımda kalmadı ama bir atom bombasının maliyeti çok fazla ve kullandığınızda ülkenizin prestiji yerle bir olur.. oysa yiyeceklerin genetiği ile oynamak atom bombası yapmaktan maliyet olarak çok çok daha az ve prestijinize hiçbir zarar da gelmiyor.

Narsistanbul dedi ki...

ülkemize de gdo lu ürünler bilinçli olarak sokuldu, üniversitelerde bağımsız araştırmalar engellendi. GDO zararlıdır diyen bilim adamlarına binbir zorluk çıkartıldı, destekleri kesildi.. buna karşın GDO taraftarı olan satılık bilim adamlarına sınırsız imkanlar sunuldu. türkiyede medya zaten bugüne kadar görülmemiş bir şekilde ele geçirildiği için üç beş satılmış profesörü ekranlara çıkartıp ' GDO olmazsa açlık başgösterir, GDO zararsızdır' açıklamaları yaptırtıldı. peki isveçte tohum bankası kurulduğunu, dünyadaki tohumların örneklerinin burada depolandığını ve olası bir biyolojik felakette (bizim için değil) kapitalist-emperyalist ülkelerin kendi başlarını kurtarabilmek için bu bankalarda ki tohum stokladıklarını kullanacaklarını biliyor muydunuz? ve ırak savaşından önce ırak vatanseveri birkaç üst düzey politikacının ülkelerindeki tohum örneklerini koruyabilmek için başka bir ülke toprağında tohum bankası oluşturduğunu...

Narsistanbul dedi ki...

peki bizim yapabileceğimiz hiç bişey yok mu? tabi ki var.. sistemin dışında kalmaya özen göstermek yapabileceğimiz en iyi şey. bu konuda yzılmış çok güzel kitaplar var, mesela oktay sinanoğlu 'ölüm tohumları' ya da 'Deccal tabakta' (yazarı kemal özer) bunları okuyup çevremize önererek hem onların da bilinçlenmesini sağlarız, hem de neler yapabileceğimizi paylaşırız.
son olarak Margaret MEAD diyor ki: ''kendini adamış, küçkü bilinçli bir grup vatandaşın dünyayı değiştirebileceğinden asla şüphe duymayınız'... selamlar, sevgiler...

Unknown dedi ki...

:)) bence de sarma yapın siz onu :D

Narsistanbul dedi ki...

arkadaşlar buradan bilgi edinebilirsiniz, çocuklarımızı ngeleceği için bu çok ciddi konuya lütfen duyarsız kalmayalım, ben ne yapabilirim ki demeyelim..

http://www.gidahareketi.org/Default.aspx

Özden CEYHAN dedi ki...

Şu tezatlığa bak yaa Millet veriyor hormonu herşey koca koca oluyor, bense herşeyin küçüğünü yapmaya uğraşıyorum:)))

uzmanamator dedi ki...

Nasıl maydanoz o yahuuu,ay iki tohum lıp pencere ya da balkonda yetiştiriverin bunlar kolay oluyor ama sakın benim gibi üç gün susuz bırakmayın :)

Elifinelizi dedi ki...

offff nasıl bir kabus bu böyle :( korkunç ötesi

Unknown dedi ki...

ben bunu şaka sandım :) ama benim naneler bu kadar olmasada devasalardı gözümde şimdi minicik geldiler :) bundan bi tane olsan bütün yemeğe yeter :D

abi bana 3 tane maydonoz verirmisin :D

Nedret dedi ki...

Maydanoz dolması güzel olur mu acaba?:))

biyasimadahagirdim dedi ki...

narsistanbul; aah ah.. insan karamsarlığa kapılıyor bazen:( verdiğin bilgiler için teşekkürler, linki ana sayfaya taşıyacağım

vişne ağacı; ablamı öldürsen yemez o devasa maydanozu:) çöpe gitmiştir büyük ihtimalle

özden abi; evet senin minyatürler organik:)

uzmanamatör; balkonda ben de yetiştiriyodum ama bizim aileye yetmez ki o kadarcık maydanoz:)

elifinelizi; bunları yetiştirenlerin rüyalarına dev maydanozlar girsin inşallaaah:)

gulinn; :) bu gidişle öyle olacak galiba.. tane ile alışveriş:(

nedret abla; maydanozlu birşeyin çirkin olacağını düşünmem zaten ama dolayı denemek cesaret ister:)

sihirlitorba dedi ki...

Allah iyiliğini versin,maydanoz dolması...hiç güleceğim yoktu :)))ama kesinlikle haklısın...

biyasimadahagirdim dedi ki...

insana garip espriler yaptırıyorlar zorla:))

C.e.m.r.e. dedi ki...

ayy afederisn ama OHA!! yanii bu ne yahu tövbe tövbe sebzeleri meyveleri yeni baştan yaratıyorlar resmen! -.- :((

biyasimadahagirdim dedi ki...

:( maalesef