8 Ağustos 2010 Pazar

-açıklayıcı olmayan bir açıklama yazısı-

Bir önceki postu anlamaya çalışmayın zira anlaşılsın diye yazılmadı..
Şu kadarını söyleyeyim karakteristik bir burnum olabilir, halimden memnunum.. Estetik falan yaptırmaya gitmedim :)

27 yorum:

malum dedi ki...

ÇATLAAKKKK!!!!!!!!!

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

:)))))))) çok şekersin yaa .
sevgiler canım güldürdün beni.

Banuca dedi ki...

Onu anlamıştım da, nedenini sormayayım diyordum, belliki birileri seni kızdırmış :(

biyasimadahagirdim dedi ki...

malum şahıs; çok içten söylenmiş sanırım :)

örgü çantam; ;)

banuca; nedenini sormayın diye yoruma kapatmıştım o konuyu zaten; evet şu "malum" şahıs kızdırdı beni >: Ama şimdi geçti (sayılır) :)

abla no:1= malum dedi ki...

bi kere malum kişinin tek kabahati,seni senden çok düşünüp, -huyu kurusun- azıcık(!) ısrarcı olması :(

sen de onun aksine ,dalga geçercesine ,UMURSAMAZ(!) oluncaaaa bi abla olarak sesini yükseltti .

çünkü onca davete,dil dökmeye,telefon etmeye karşılık olarak senden mazeretsiz "HAYIR!!" lar duydu.insan ablası ve annesi için o kadarcık sıkıntı(!)ya katlanamaz mı(ki asla sıkıntılı bir durum yoktu ).
sana her konuda danışabilir,her fikrini kompleks yapmadan kabul edebilir,üstelik bundan da gurur duyar .çünkü seni-ve diğer kardeşlerini-çok seviyor. ama o senin büyüğün ve sesi de yükselse,söylediği salakça da olsa sanırım biraz hatırı olmalıydı...

pişman değil,bugün olsa yine aynını yapar,volüm yüksek olabilir,o da mecburen -sana laf yetiştirmek mümkün olayınca - ...

Maya dedi ki...

yazıların güzel, yorumların daha ayrı bi güzel canım, sevgiler :)

biyasimadahagirdim dedi ki...

ne diye kendini deşifre ettin ki şimdi:)
hiç cevap yazmayacaktım ama dayanamadım yine, malum laf yetiştirilemeyen biriymişim ya yalancı çıkarmayayım seni..
amma uzun yazmışsın hangi birinden başlayayım:)
bir kere sen bir şeyi kafana taktığın zaman mazeret dinlemiyorsun ki (ya da hiçbir mazeret senin için geçerli olmuyor) birşey olacaksa hemen dediğin anda olması lazım (kime çektiysen artık:P ) benimse ısrarın azıcığına bile tahammülüm yok.. bişeyi yapacağım varsa da geri tepiyor elimde değil.. sesinin yüksekliğine alıştık artık ama o günkü sözler ağırdı... 1 doğru var , "canın ne istiyorsa onu yapıyorsun" dedin ya doğru..bırak yapayım, yoksa daralıyorum..
o gün hava çok sıcaktı belki oraya gelebilecek kadar kendimi iyi hissetmiyordum nerden biliyorsun? zaten senin kadar sosyal bi insan değilim kusura bakma, bir yere sonradan gitmeyi sevmiyorum, ortama adapte olamıyorum, yeni tanıştığım insanlarla senin kadar rahat konuşamıyorum..
bırak "oturan kova" olmaya devam edeyim.. ne halim varsa göreyim...
NOT: bende seni seviyorum :*

sesi kısılasıca abla no:1 dedi ki...

bi kere belirttiğin tek mazeret "canım istemiyor !"idi,ikincisi dediğimiz yer uzak değil,hadi öyle olsa bile evden arabayla gelebilirdin,üçüncüsü bazı şeyler vardır ki sadece belli zamanlarda gerçekleşebilir.hani ısrar ettiğimi,anında olmasını istediğim (!() şey 1 saat sonra bile mümkün olamayacaktı.bazı şeyler ertelenebilir,bazısı ertelenemez ,hadi şimdi yapalım geçenki şeyi mümkün mü ??? ben küçük sözü dinliyorum
fazlasıyla ama sen kendini büyümüş görüp bizleri hiç takmıyorsun..hani bi hikaye vardır ya çocuk babasını önce çok dinlenmeye değer bulur,sonra kendine güveni gelir de onun hiçbişey bilmediğini düşünür,o gibi...
o gün hava bence de sıcaktı ;kendini iyi hissetmediğini söylesen eşşek değiliz heralde anlardık!!
ortama beraber gidebilirdik,hadi neyse baştan gelmedin,ben bırakıp gittim mi sanki yalnız mı kalacaktın !! tanımadığın kimse de yoktu üstelik !

iyi günler gör "OTURAN ÇATLAK KOVA !!!"

:*

biyasimadahagirdim dedi ki...

hep güldürüp hem ağlatmayı nasıl beceriyorsun tebrik ederim:)
bir huyumda fırsatları kaçırmakmış işte yapacak bişey yok.. ben sana alternatifini de söyledim.. neyse bu konuyu uzatmayacağım..

sen küçük sözü dinliyorum mu dedin az önce ben mi yanlış okudum¿ hahaha istersen tarafsız birine soralım:) çekinme yine söyle "burnun büyüdü" de (eskiden küçüktü, sonradan mı büyüdü? )

sende güzel günler gör "OTURAN ÇATLAK KOVANIN ABLASI DENGELİ(!) TERAZİ"

:*

terazimsi abla no:1 dedi ki...

msn deki yerlerde yuvarlana yuvarlana gülen ikon gibiyim şu an ahahahahahah :D:D çok da dengeli bir teraziyim hakkaten :))

issstediğin tarafsız kişiye sorabilirsin :))benim cadılardan deffaaalarca duymuşumdur "anne,reyhan teyzem senden küçük,neden o seni değil de sen onu dinliyorsun ?" diyeeee haha haaa hiç güleceğim yoktuuu :))))))))

biyasimadahagirdim dedi ki...

cadıların da 2 terazinin arasında size benzeyecek tabi (enişte de nasibini aldı:P ) tek açıdan bakıyorlar da ondan. sen benim yaptığımız işlerde fikrimi alıyorsun doğru (bu senin kararsızlığından mı yoksa benim ukalalığımdan mı bilemem ) benim kastettiğim başka konular... kaç kere küçük sözü dinleseniz nolur demişimdir sana bi hatırla bakalım.. Tubiii yorum desteği yap lütfen:)

yorum bekleyip yazmaktan işine bakamayan abla no:1 dedi ki...

ayy öyle mi dersiiinnn :S yaptığımız şeylerde hakkaten dinliyorum seni . ama bak kararsızlıktan mı dersen,başkasına sorsam yine kendi bildiğimi yaparım ama saenin,annemim ve diğer kardeşlerimin zevkine güvendiğim için sizin sözünüzü dinlerim. şimdi aklıma gelmiyor ama bi sorayım cadılara,nelerde dinliyordum sen :P ...
ama bak elini vicdanına koy dinlemediğim zaman da hakkını teslim etmez miyim :)

tuba,elif allaseniz objektif olun,kim kimi dinler...annem bunları okusa,yorum yazsa ne derdi reyhan de bakam bana şimdi :) eve gidince okut ,o da yazsın fikrini hadi bakam :)))

biyasimadahagirdim dedi ki...

sor cadılarına ama onların objektifliğine güvenmiyorum ben:P

bak doğru anneme benzemiyorum diye üzülürsün ama bir çok konuda hık demiş burnundan düşmüşsün:) annemle de anlaşamıyoruz ki biz, bi anlarsa tubi anlar (o da bazen yanlış anlar:P )
bak yorum yazacak hala:))
şimdi çözdüm olayı ben aslında "kuşak çatışması" diyolar buna hahaha:)))

tubiornat2b dedi ki...

bak destek vericem ama acık köstek de olabilirim hahaha :))
bi kere ablam sana danışşır (bazen dinlemez gerçi de orasını karıştırma:) )dinliyo da ama hakkını yemiyelim:)
"azıcıkta küçük sözü dinleseniz nolur" demişliğin de çoktur senin hakkınıda yemiyelim kardeşceğizim:D

biyasimadahagirdim dedi ki...

al sana DUYGUSAL BALIK hahaha:))))))

abla no :sezarın hakkı sezara dedi ki...

yaaaa ne güzel uuupuzun bir yorum yazmıştım ama tam gönderirkene elektrikler gitti (deminki yağmur malum) :( ...şimdi de unuttum ne yazdığımı :(...neyse tuba senden daha adil demek ki :P ...ben de az önce küçük cadıma sordum,şaşırdı durup dururken bunu sormama tabi...ama tereddütsüz benim seni dinlediğimi söyledi bacak kadar cadım :) uyardım bak gerçekten fikrin bu mu diye "eveeett sen teyzemi dinlersiin"diyo...hem şöyle düşünürsen etkileyecek olsam aksi yönde etkilerdim heralde kim küçüğünün söüznü dinlediğini,bir anlamda "KILIBIK ABLA" olduğunu itiraf etmek ister ki de miiii !!!!

biyasimadahagirdim dedi ki...

:) tabi tabii
dediğim gibi; hangi konuda dinlediğin önemli (şunu ne renk yapalım "mavi" "tamam" bundan başka ne biliyo senin cadın? :P söz dinlemek başka, fikir sormak başka..)

hesna dedi ki...

kim nazar etti benim kuzenlerime:) ne oldunuz böyle kız...

biyasimadahagirdim dedi ki...

aman her zamanki halimiz, bu sefer sanal platforma taşındı o kadar:)

icimdeki yolculuk dedi ki...

diolaglarnz.sperrrr.yaa.hele.ablann.her.yormda.isim.degştrmesi.paha.bicilemez:)))

biyasimadahagirdim dedi ki...

funda; yorum mailde tam görünüyordu burda kırpılmış anlamadım nedendir :S

Annesinin kızı cadı no : 1 dedi ki...

teyzee bizim mi objektifliğimize güvenmiyorsun ? Aşk olsun :(

Hıı bu arada annem ve ayşe bence haklı :) Annem seni hem çokk dinliyor hemde sözünü de dinliyorr :P

biyasimadahagirdim dedi ki...

cadıı senin ne işin var bu saatte onu söyle önce >:
objektif olmadığını çok küçük bir örnekle açıklayayım istersen ;
annen senin gözünce 38 beden :)))

uykusu gelip ne yazdığından bihaber abla no:1 dedi ki...

ayyyy buna çok güldüüümmm :))))))) cadıcım hemen cevap yazmaya kalktı ,durdurdum "teyzen bunda haklı" diye :)) ama onlar sadece anneleri üzülmesin diye öyle söylüyorlar o konuda veya onların gözünde öyleyimdir belki karga-kuzgun misali :)) diğer konuda objektifler,eminim;çünkü bundan şikayet ederek belirtmişlerdi (konuyu unuttm ama :) )daha bunu senle tartışmadan bile..neyse önemli değil,ne desem "ehh" demeyecen nasıl olsa..

biyasimadahagirdim dedi ki...

konuyu hatırlarsan görüşelim;) kesssin onların yapmaması gereken bi şeyde ben senden çok tepki göstermişimdir sende mecburen sözümü dinlemişindir :P

Objektif Cadı dedi ki...

Teyze hiçtebileee ...

biyasimadahagirdim dedi ki...

dost acı söyler;)