18 Ekim 2009 Pazar

ilk sipariş ve minik fare;)

ilk siparişi cuma günü kargoya verdim. herhalde pazartesi günü ellerine ulaşacak. inşallah beğenirler. ilkler özeldir, onun için sipariş verilen broş ile birlikte bir hediye göndereyim dedim. önce fotoğraftaki fareyi gönderecektim sonra düşündüm "ya fare fobisi olan biriyse" dedim.
vazgeçtim :) her ne kadar farem sevimli olsa da fobisi olan biri için hoş bir sürpriz olmazdı:D
onun için bir tarafı pembe, diğeri mavi olan yukarıdaki kalpli anahtarlığı yaptım.
bir de mektup zarfının üzerine deriden pul yapıştırdım (biraz abarttım sanırım :) napayım çok sevindim, ilk satışımdı) ayrıca bu zarf benim (inşallah olursa ) bundan sonraki satışlarım için çook güzel bir fikir verdi;) onu da ilerleyen zamanlarda görürüz belki ;)

Fare anahtarlığı da pasajda satışa sundum.

6 yorum:

Ece Nur'un Annesi "Mine" dedi ki...

İlk satışın hayırlı olsun cnm, daha niceee niceee satışlara inşallah !
Ben de 15 Ekim'de pasaj açtım, henüz tık yok ama inşallah bana da gelir birşeyler, tabii daha ekleyeceğim şeyler de var :)

biyasimadahagirdim dedi ki...

teşekkür ederim mine, senin pasajın da hayırlı olsun.. bol satışlar dilerim;)

Adsız dedi ki...

çoookk uzun zamandır inceleyemiyorum bloğunuzu,ama çook yenilikler var ve açıkcası yine çıkamadım daha önceden olduğu gibi,takıldım kaldım ama ne yalan söyliyeyim bu farede başka kaldı gözüm :) bu arada pasajınız hayırlı olsun,çok sevindim,artık gözümüzün takıldıklarını alabilicez demek ne hoş.umarım aynı hızla devam edersiniz.ben mi kimim,TIK,TIK,TIK :)

biyasimadahagirdim dedi ki...

tıktıktık; pasaja falan gerek yok farede gözün kaldıysa senin olabilir hemen göndereyim diyeceğim ama adresini bilmiyorum:)

üzüm kuşu dedi ki...

fare çok sevimli olmuş ellerine sağlık

biyasimadahagirdim dedi ki...

teşekkür ederim;)