23 Aralık 2009 Çarşamba

Sürpriz paketler yola çıktı ;)

3 küçük paket bugün yola çıktı ;) Umarım sağ salim sahiplerine ulaşırlar ve umarım gönderirken karıştırmamışımdır:D Gerçi içlerinde aynı şeyler var ama notları ve desenleri farklı.. Ne olduğunu söylemem sürpriz bozulmasın, merak etsinler biraz dimi:)))

Gönderene kadar birkaç küçük aksilik yaşadım. 3 arkadaşım adresini de küçük kağıtlara yazıp kurdelelerin arasına sıkıştırdım. Sonra PTT ye gittim kağıtları dolduruyorum bir de ne göreyiim adreslerin biri yok :( Telefon eder ablama mailimi açtırıp sorarım dedim, aksi gibi telefonu da şarja takmıştım almayı unutmuşum:) Neyse PTT ye çok yakın iş yeri. Gittiiim tekrar adresi yazdım. Sonra kargo poşetlerine koyarken bir baktıııım adres diğer paketin bantına yapışmış :))) Kendi kendime söylendim, kızdım, güldüm :D Neyse kargo kapanmadan yetiştim:D


12 yorum:

  1. canım valla heyecanla ve merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  2. paketler çok şirin duruyo..
    kıskandım ;))
    ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  3. Paketler alanlara şans getirsin ne kadar zarif bir düşünce sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  4. heyecanla bekliyorummmm :)

    YanıtlaSil
  5. ben paketimi aldım. Çok çok teşekkürler. Ellerine sağlık çok güzel olmuşlar. sevgiler

    YanıtlaSil
  6. beğendiğine sevindim;) güle güle kullan

    YanıtlaSil
  7. ada ve deniz yayınlamış hediyesini;) diğerlerinden ses yok daha, onların da eline ulaşsın ben toplu halde yayınlayacağım;)

    YanıtlaSil
  8. ay bende çok merak ettim içinde ne var hemen adadenizine gidip bakayım içinden ne çıkmış

    YanıtlaSil
  9. benimde hediyemm ulaştıı çokk teşekkür ederim canım ellerine sağlık çok beğendim. :) bende en kısa sürede yayımlıcam inşallah :)

    YanıtlaSil