2 Mayıs 2009 Cumartesi

Yaşasın 1 Mayıs:)

Tatil cuma gününe denk gelir de Cumpaya gitmesek olur mu? olmaaaz:) Eskiden 10 dakika zor dayanırdım pazara, benim de yaşlandıkça huyum değişiyor sanırım:D fotoğraftan anlaşılacağı gibi (anlaşılıyor mu acaba:P) tatilimizi pazara giderek değerlendirdik, 2 büyük abla rehberliğinde, 4 kardeş pazara çıktık;)

pazarın girişinde yaşadığımız olay bile keyfimizi kaçıramadı:P bir tezgahta kotlara bakıyorduk. biri " abla onlar dizili alttan alıp üste koyuyorsunuz" dedi. başta anlamadık bize söylediğini (anlamamamız normal değil mi? üşenmedim aşağıya gizlice çektiğim fotoğrafını ekledim tezgahın:D ) şaşkın şaşkın "burası mı dizilii?" dedim. bıraktık, çekildik hemen. ablam "inşallah kimse ellemez de akşama kadar dizili(!) kalır" diye dua ediyordu ayrılırken:D Allah aşkına hiç dizili tezgah görmesek kandıracak adam bizi:)))

tatil ve hava güzel olunca pazar tıklım tıklımdı tabi.. 3 numaralı ablam mor bir babet aldı 5 tl ye. düğmeleri pek sevmedik yerine başka birşey yapmayı düşünüyoruz (gerçi fotodaki kadar uyumsuz değil rengi)
bu şeritleri de 1 numara aldı.. hain planları var yapınca eklerim:)) renklerine bayıldık;)
bu kot şort için de benim planlarım var :D çok değişik bir fikir değil, çanta yapmayı düşünüyorum şimdilik.. 1 tl ye aldım;)


O kadar güzel deri parçaları vardı ki.. ben karıştırırken ablamlar sıkıldı, bunları alabildim:D 2 parçasına 75 kuruş verdim;)


Veee gelelim en güzel bölüme :) çantalaar:D

Marka takıntımız yoktur aslında ama 3. fotodaki küçük Rodi çanta, ismi ve astarının güzelliği ile gönlümüzü çaldı:) etiketinde 27,90 tl yazıyor.. bilin bakalım biz bu çantaları kaça aldım:D fermuarlarını vermezler o fiyata;) deyip 4 tane aldık ama pişman değiliz, yine olsa yine alırız:))
3 tl ye bu kalite, gel vatandaş geel:)


Abartıp içini dışını çektim :P Ama çok güzeller yaa:)) cepli çantaları çok seviyorum.. çanta alırken mutlaka içi nasılmış, kaç gözü var diye bakarım;)
NOT: şu rodilerin de içleri dışlarından güzel oluyor, haksız mıyım ;)

19 yorum:

  1. hayretler içerisinde kaldım.3 tlye çanta mı olur yahu? kalem kutusu vermezler insana bu fiyata artık:)
    ama olmuş ve de muhteşem olmuş.sarı ve kırmızı çantaya bayıldım. 1TL.yede kot şort...süper
    hepsini güllegüle iyi günlerde kullan canım:)
    Cumpa ilginç bir yermiş.

    YanıtlaSil
  2. ay çok güzel yapmışsınız nerenin bu pazar* hadi diğerleri bizde de varda deri parçalarına bittim...

    YanıtlaSil
  3. teşekkür ederim (ablam evlenince hepsini götürmezse güle güle kullanacağız:)))
    meşhurdur bizim cumpamız:) kütahya tavşanlı da.. arasıra böyle güzel, markalı şeyler denk geliyor işte;)

    YanıtlaSil
  4. ne güzelmiş bu pazar.
    sosyete pazarı var ankarada da:)

    YanıtlaSil
  5. bencede çok güzel teyzecikler

    YanıtlaSil
  6. ama ya bu haksızlık değilmi bizim cumpamız yok diye burada nispet yapıyorsunuz hem ucuz hem çok güzeller neyse canm şunun şurasında gelmemize 2 ay var gelince acısını çıkarırım :) bu arada haftaya o babetten ve çantalardan bulursanız bende istiyorum :) hatta dur dur sizin o çantacıda aybükenin eşyalarını taşıyabileceğim şık büyük bir çanta varsa öyle bişeyde olabilir rengide cırt olabilir :))))))))) klasik bebek çantalarını sevmiyorumda :) neyse siparişlerim haftaya hazır olursa sevinirim :)))))) neyse siparişlerimi verdiğime göre bana müsade :)))))

    YanıtlaSil
  7. bu arada sanırım ayak mankeni olan 3 nolu abla bak resim çekcez diye düşürcekler taburenin üzerinden kızı yazık kıııızz yerde bari çekeydiniz resmi :))))))))))

    YanıtlaSil
  8. NE kadar uygun bir alisveris olmus böyle bunlar, bayildim bende. Bende istiyorum pazara gitmek ama nerdeeee. Tr ye gittigimde insallah :)

    YanıtlaSil
  9. Analı kızlı; siparişleri ablamlara iletirim (malum haftaya cuma tatil değil) ama o çantacıda hiç büyük çanta yoktu.. (tabure olduğunu niye çaktırıyosun kızıım, halıda karışık görünüyordu ;)

    cumpaya da bekleriz kelebekgibi;)

    YanıtlaSil
  10. 3nolu abla:P : Pazara giderken ayakkabı almak istiyordum zaten:)boy uzun olduğundan da topukluya pek alışamadım... bunlar tam benlikti ve 5 liraya kaçmazdı ;)
    not:Kuzen haklısın..düşeceğim birgün foto uğruna ;)

    YanıtlaSil
  11. aaaa çantalar süpermiş..3 liraya astarını ancak alırım:))) valla süper güle güle kullan

    YanıtlaSil
  12. Çantalara bayıldım ben.Ah pazara çıkmayalı çook oldu.Çıksam şöylee bir karıştırsam harika olurdu.

    YanıtlaSil
  13. 2 nolu abla :)5 Mayıs 2009 16:13

    Yaaa ,her cuma bize kızıyorlar yine mi pazara çıktınız diye.Ama haksızmıyız bazen çok güzel şeyler geliyor.Her hafta da insanın aklı kalıyor gitmezse.Velhasıl 3 ve 4 numaralarda alışıyor cumpa ya :P

    YanıtlaSil
  14. alışmadık daha kızım :)
    tatilimizi yorularak değerlendirelim dedik :P

    YanıtlaSil
  15. cumpa neresi :( hiç bilmiyorum pazar cokda severim cıldırım aslında.Walla zevklisiniz..bütün yazılarınızı okudum bigünde. pazardan alınan deriler ne oldu acaba cüzdan mı :) cantalara bi renk. cumpaya giderken bi daa benide cagırırn sanslıyımdır karsıma düşer ucuzluklar hemen.

    YanıtlaSil
  16. kütahya-tavşanlıda, yakındaysanız atlayın gelin;)
    derileri kesip biçmeye başladım; cüzdan ve ufak tefek süslemeler yapıyorum kendi çapımda;)
    ziyaretiniz için teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
  17. yaaağ! :) bu postunu görmemiştim, şimdi okudum. ben de bu haftasonu pazara gideyim de böyle bir post yazayım heves ettim. çantalar 3 tl ye çok güzel görünüyor bulurum sanırım ama ev çanta kaynıyor napıcam? gerçi bayramda memlekete gidecez, alıp dağıtmak var dimi.. evet.3 tl ye nasıl satılır ya, o çantanın dikimi bile 3tl den fazladır!

    YanıtlaSil
  18. 1 sene önceki yazıyı nerden buldun:) 1 senedir böyle güzel, kelepir çanta gelmedi pazara, gerçi ne zamandır gidemiyorum..pazar postunu bekliyorum;)

    YanıtlaSil