14 şubat geçti artık yayınlayabilirim. annemin babam için geçen sene 14 şubatta yaptığı "tas kapama" :) ne gülmüştük o gün :D
babam tas kapamayı çok sever. tarifini bilmiyorum ama kısaca bool soğan, domates ile pişirilmiş et ve onun yağı ile pişirilmiş pilav diyebilirim. et bir tas ile büyük bir kabın ortasına kapatılır ve etrafına pirinç konup öyle pişirilirmiş eskiden onun için "tas kapama" demişler adına.. ama annem ayrı ayrı pişirir, tadına da doyum olmaz:)) işte geçen sene 14 şubatta da menüde tas kapama varmış tesadüfen:D fotoğraf telefon ile çekildiği için hiç net çıkmamış ama ana fikir belli ;)
NOT: aslında eti yanına koymamıştı, tas kapama olduğu belli olsun diye biz koydurmuştuk son anda, görüntüyü biraz bozmuş...
annen işi iyi biliyor, erkeğin kalbine giden yolun nerden geçtiğini :))
YanıtlaSilAnnen cok güzel hazirlamis babanda afiyetle yemistir. Buradan gördügüme göre leziz birsey oldugu belli, bende etle pilavi severim zaten normaldede annenin pilavi ayri güzel gözüküyor.
YanıtlaSilay bu tam kujumlukmuş canım ya, kendisi et oburdur, bu fikre bayıldım, kalp kek kalıbı ile böyle birşey yapmayı bende deneyeceğim. Fikir için teşekkürler
YanıtlaSilAy çok güzel isim olmuşş :) Tadı da güzeldir eminim.ellerine sağlık.sevgiler..
YanıtlaSil:) teşekkür ederim, siz de yapın size de afiyet olsun;)
YanıtlaSilben geç kaldım sanırım ama ağız sulandıran bir görüntü hımm
YanıtlaSilhahha:) çok beğendim. 14 şubata layık olduğu şekilde bir gönderme yapılmış, anneyi ellerinden öperim:) hahha:) Unutmazsam aynı atraksiyonu ben de yapacağım. :)))
YanıtlaSil:) yap yap çok romantik olur :D
YanıtlaSil